HUNGARIAN IP DAY

Örömmel tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy 2013. március 11-én hivatalunk és a Belső Piaci Harmonizációs Hivatal [Office for the Harmonization in the Internal Market (OHIM)] közös szervezésű ankétot tart 14:30 and 16:00 óra között az SZTNH konferencia termében (1054 Budapest, Garibaldi u. 2.). A rendezvény díszvendége António Campinos, az OHIM elnöke, akinek a tiszteletére az eseményt 16.00-kor tartandó koktéllal zárjuk.

A programot itt tekinthetik meg.

Az eseményen a két hivatal elnöke és vezetői az európai szellemitulajdon-védelmi infrastruktúra megerősítése érdekében végzett munkáról adnak tájékoztatást, továbbá beszámolnak a nemzeti hivatalok és a rendszer felhasználói segítségével épített Európai Védjegy és Dizájn Hálózat (European Trademark and Design Network) tekintetében elért eredményekről.

A rendszer felhasználóit, illetve hivatásos képviselőiket is szeretettel várjuk, hogy legyenek részesei az eseménynek. A részvétel ingyenes, ugyanakkor a helyek korlátozottsága miatt kérjük előzetes regisztrációját, amelyet március 7-éig Györke-Sipos Mónikánál a monika [961] sipos [169] hipo [961] gov [961] hu e-mail címen végezhet el. Emellett örömmel fogadjuk az ankét konkrét témájához kapcsolódó, illetve bármilyen védjegy és dizájn tárgyú kérdéseiket ugyanezen a címen.

2013/03/04